HerkentUDit?

“HerkentUDit” is een initiatief van Ronald Janssen, eigenaar van rbojanssen en Micha Servaas, eigenaar van Ortho Regulation, gericht op bedrijven als ook particulieren.

Ronald Janssen
rbojanssen
Micha Servaas
Ortho Regulation

Waarom?

rbojanssen en Ortho Regulation werken al vele jaren op hoog niveau samen als het gaat om kwaliteit en service gerichtheid. Als bedrijf maar ook als particulier ervoeren Micha en Ronald frustratie met betrekking tot de kwaliteit van producten maar vooral de (slechte) kwaliteit van service en klantvriendelijkheid en daar willen zij wat tegen doen.

rbojanssen en Ortho Regulation bieden duurzame hoogwaardige producten en service door een hoge vakbekwaamheid en door hun klanten als mensen te behandelen en niet als een nummer. En juist die eigenschappen laten bij veel bedrijven wel eens te wensen over.

Voor wie?

Het doel van dit initiatief is een platform te worden waar alleen kwalitatief goede bedrijven met duurzame en hoogwaardige producten en service zich kunnen profileren. Zowel naar elkaar als naar particulieren.

Herken je, als bedrijf, je in deze zaken? Staat bij jou betrouwbaarheid en service gerichtheid nog voorop? Zijn je klanten personen en geen nummers? Dan is dit initiatief iets voor jou. Wij willen met deze website bedrijven en particulieren een eenvoudige manier bieden om in contact te komen.

Bedrijven van uiteenlopende professie zoals medische, juridische, ict, bouw, etc zijn welkom om deze site voor een betere ondersteuning voor de particulier en de professionele sector.

Micha en Ronald hebben geen boodschap meer aan onpersoonlijke benaderingen, slechte kwaliteit van korte duur en slechte service en klantvriendelijkheid.

Herkent u dit als bedrijf of particulier bouw met ons mij aan een duurzame samenwerking, kwalitatief hoogwaardige producten en een goede service!

Scroll naar boven