HerkentUDit?

Initiatief

HerkentUDit is tot stand gekomen, zoals zoveel goede dingen, uit frustratie. Frustratie over gebrekkige dienstverlening, slechte producten en andere irritaties.

Of het nou het klusbedrijf is wat ondermaats werk levert, een ICT bedrijf dat zijn beloftes niet nakomt, een leverancier die zijn afspraken niet nakomt, al deze zaken resulteren in frustratie en irritatie.

Online platform

HerkentUDit wil dit veranderen door een platform te bieden voor ondernemers die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bedrijven waar de klant geen nummer is maar centraal staat.

Wij garanderen U als ondernemer de mogelijkheid om deze kwaliteiten tot uiting te brengen op dit platform.

Wij garanderen U als particulier of als bedrijf wat diensten wil afneming dat de vermelde bedrijven voldoen aan bovenstaande kwaliteiten.

Resultaat

Geld besparen door bedrijven die goede oplossingen leveren en niet bedrijven die in eerste instantie goedkoper zijn maar op de lange termijn niet.

Vertrouwen in bedrijven op deze website voor jou als particulier of ondernemer.

Dit was ook het geval bij Ortho Regulation en rbojanssen tot deze bedrijven een relatie aan gingen.

Bedrijven die niet alleen een offerte uitbrengen maar die actief meedenken aan oplossingen en niet een nieuw deel-systeem.

Gemoedsrust, minder storing, op elkaar afgestemde systemen.

Het eerste magazine van HerkentUDit is een feit! Wilt u meer weten over dit initiatief waarbij dieper op de zaken ingegaan wordt? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder om een gratis exemplaar aan te vragen.

Scroll naar boven